E. YAVUZER Et Al. , "Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, pp.200-208, 2018
YAVUZER, E. Et Al. 2018. Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2 , 200-208.
YAVUZER, E., MEBRURE NUKET, Y., & BALIKÇI, E., (2018). Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, 200-208.
YAVUZER, EMRE, YAVUZER MEBRURE NUKET, And ESRA BALIKÇI. "Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, 200-208, 2018
YAVUZER, EMRE Et Al. "Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, pp.200-208, 2018
YAVUZER, E. MEBRURE NUKET, Y. And BALIKÇI, E. (2018) . "Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, pp.200-208.
@article{article, author={EMRE YAVUZER Et Al. }, title={Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.}, journal={Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2018, pages={200-208} }