C. DOĞAN Et Al. , "Siirt Fıstığı (Pistacia vera) Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi," 4. Gıda Güvenliği Kongresi , 2013
DOĞAN, C. Et Al. 2013. Siirt Fıstığı (Pistacia vera) Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi. 4. Gıda Güvenliği Kongresi .
DOĞAN, C., DOĞAN, N., & ÇELİK, Ş., (2013). Siirt Fıstığı (Pistacia vera) Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi . 4. Gıda Güvenliği Kongresi
DOĞAN, CEMHAN, NURCAN DOĞAN, And ŞERAFETTİN ÇELİK. "Siirt Fıstığı (Pistacia vera) Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi," 4. Gıda Güvenliği Kongresi, 2013
DOĞAN, CEMHAN Et Al. "Siirt Fıstığı (Pistacia vera) Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi." 4. Gıda Güvenliği Kongresi , 2013
DOĞAN, C. DOĞAN, N. And ÇELİK, Ş. (2013) . "Siirt Fıstığı (Pistacia vera) Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi." 4. Gıda Güvenliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={CEMHAN DOĞAN Et Al. }, title={Siirt Fıstığı (Pistacia vera) Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi}, congress name={4. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2013}}