T. YILMAZ And Ü. GÜRBÜZ, "ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI," In TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ , Ankara: İksad Yayınevi, 2022, pp.297-322.
YILMAZ, T. And GÜRBÜZ, Ü. ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI. 2022. In TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ , İksad Yayınevi, Ankara, 297-322.
YILMAZ, T., & GÜRBÜZ, Ü., (2022). ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI. TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ (pp.297-322), Ankara: İksad Yayınevi.
YILMAZ, TAHİR, And ÜMİT GÜRBÜZ. "ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI." In TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ , 297-322. Ankara: İksad Yayınevi, 2022
YILMAZ, TAHİR And GÜRBÜZ, ÜMİT. "ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI." TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ , İksad Yayınevi, 2022, pp.297-322.
YILMAZ, T. And GÜRBÜZ, Ü. (2022) "ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI", TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={TAHİR YILMAZ And author ={ÜMİT GÜRBÜZ}, chaptertitle={ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI}, booktitle={ TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }