E. BALIKÇI Et Al. , "Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri," Gastronomi Kongresi , Turkey, 2018
BALIKÇI, E. Et Al. 2018. Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri. Gastronomi Kongresi , (Turkey).
BALIKÇI, E., AKIN, G., & YAVUZER, E., (2018). Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri . Gastronomi Kongresi, Turkey
BALIKÇI, ESRA, GALİP AKIN, And EMRE YAVUZER. "Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri," Gastronomi Kongresi, Turkey, 2018
BALIKÇI, ESRA Et Al. "Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri." Gastronomi Kongresi , Turkey, 2018
BALIKÇI, E. AKIN, G. And YAVUZER, E. (2018) . "Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri." Gastronomi Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA BALIKÇI Et Al. }, title={Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri}, congress name={Gastronomi Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}