F. HAYIT And S. BEŞCANLAR, "Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi," 2. International Cappadocia Scientific Research Congress , Nevşehir, Turkey, 2022
HAYIT, F. And BEŞCANLAR, S. 2022. Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi. 2. International Cappadocia Scientific Research Congress , (Nevşehir, Turkey).
HAYIT, F., & BEŞCANLAR, S., (2022). Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi . 2. International Cappadocia Scientific Research Congress, Nevşehir, Turkey
HAYIT, FATMA, And SONER BEŞCANLAR. "Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi," 2. International Cappadocia Scientific Research Congress, Nevşehir, Turkey, 2022
HAYIT, FATMA And BEŞCANLAR, SONER. "Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi." 2. International Cappadocia Scientific Research Congress , Nevşehir, Turkey, 2022
HAYIT, F. And BEŞCANLAR, S. (2022) . "Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi." 2. International Cappadocia Scientific Research Congress , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATMA HAYIT And author={SONER BEŞCANLAR}, title={Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi}, congress name={2. International Cappadocia Scientific Research Congress}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2022}}