B. GÜLGÜN Et Al. , "Chapter 13 Tütsü Yapmak İçin Kullanılan Süs Bitkileri," In Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler Mayıs 2021 Cilt 2 , Ankara: Gece Kitabevi, 2021, pp.101-127.
GÜLGÜN, B. Et Al. Chapter 13 Tütsü Yapmak İçin Kullanılan Süs Bitkileri. 2021. In Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler Mayıs 2021 Cilt 2 , Gece Kitabevi, Ankara, 101-127.
GÜLGÜN, B., YAZİCİ, K., & KAYA, E., (2021). Chapter 13 Tütsü Yapmak İçin Kullanılan Süs Bitkileri. Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler Mayıs 2021 Cilt 2 (pp.101-127), Ankara: Gece Kitabevi.
GÜLGÜN, BAHRİYE, KÜBRA YAZİCİ, And ECE KAYA. "Chapter 13 Tütsü Yapmak İçin Kullanılan Süs Bitkileri." In Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler Mayıs 2021 Cilt 2 , 101-127. Ankara: Gece Kitabevi, 2021
GÜLGÜN, BAHRİYE Et Al. "Chapter 13 Tütsü Yapmak İçin Kullanılan Süs Bitkileri." Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler Mayıs 2021 Cilt 2 , Gece Kitabevi, 2021, pp.101-127.
GÜLGÜN, B. YAZİCİ, K. And KAYA, E. (2021) "Chapter 13 Tütsü Yapmak İçin Kullanılan Süs Bitkileri", Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler Mayıs 2021 Cilt 2 . Ankara: Gece Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={BAHRİYE GÜLGÜN Et Al. }, chaptertitle={Chapter 13 Tütsü Yapmak İçin Kullanılan Süs Bitkileri}, booktitle={ Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler Mayıs 2021 Cilt 2}, publisher={Gece Kitabevi}, city={Ankara},year={2021} }