A. YILMAZ And Ü. BAĞIŞ, "Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri," II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference , Ankara, Turkey, 2023
YILMAZ, A. And BAĞIŞ, Ü. 2023. Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri. II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference , (Ankara, Turkey).
YILMAZ, A., & BAĞIŞ, Ü., (2023). Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri . II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference, Ankara, Turkey
YILMAZ, AYŞE, And ÜLKÜHAN BAĞIŞ. "Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri," II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference, Ankara, Turkey, 2023
YILMAZ, AYŞE And BAĞIŞ, ÜLKÜHAN. "Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri." II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference , Ankara, Turkey, 2023
YILMAZ, A. And BAĞIŞ, Ü. (2023) . "Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri." II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞE YILMAZ And author={ÜLKÜHAN BAĞIŞ}, title={Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri}, congress name={II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2023}}