S. Kanoğlu Et Al. , "Sarmalık Kıyılmış Tütünlerde Uygulanan Tarımsal İşlemler ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, pp.192-197, 2020
Kanoğlu, S. Et Al. 2020. Sarmalık Kıyılmış Tütünlerde Uygulanan Tarımsal İşlemler ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2 , 192-197.
Kanoğlu, S., Kınay, A., & Karakoç, E., (2020). Sarmalık Kıyılmış Tütünlerde Uygulanan Tarımsal İşlemler ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, 192-197.
Kanoğlu, Serhat, Ahmet Kınay, And ERDEM KARAKOÇ. "Sarmalık Kıyılmış Tütünlerde Uygulanan Tarımsal İşlemler ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, 192-197, 2020
Kanoğlu, Serhat Et Al. "Sarmalık Kıyılmış Tütünlerde Uygulanan Tarımsal İşlemler ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, pp.192-197, 2020
Kanoğlu, S. Kınay, A. And Karakoç, E. (2020) . "Sarmalık Kıyılmış Tütünlerde Uygulanan Tarımsal İşlemler ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, pp.192-197.
@article{article, author={Serhat Kanoğlu Et Al. }, title={Sarmalık Kıyılmış Tütünlerde Uygulanan Tarımsal İşlemler ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={192-197} }