C. DOĞAN Et Al. , "Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, pp.41-47, 2015
DOĞAN, C. Et Al. 2015. Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3 , 41-47.
DOĞAN, C., DOĞAN, N., & ÇELİK, Ş., (2015). Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, 41-47.
DOĞAN, CEMHAN, NURCAN DOĞAN, And ŞEREFETTİN ÇELİK. "Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, 41-47, 2015
DOĞAN, CEMHAN Et Al. "Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, pp.41-47, 2015
DOĞAN, C. DOĞAN, N. And ÇELİK, Ş. (2015) . "Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, pp.41-47.
@article{article, author={CEMHAN DOĞAN Et Al. }, title={Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={41-47} }