H. GÜL Et Al. , "Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi," SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.10, no.2, pp.11-21, 2015
GÜL, H. Et Al. 2015. Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi. SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.10, no.2 , 11-21.
GÜL, H., GÜL, M., BEKİR SITKI, Ş., ACUN, S., & HAYIT, F., (2015). Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi. SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.10, no.2, 11-21.
GÜL, HÜLYA Et Al. "Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi," SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.10, no.2, 11-21, 2015
GÜL, HÜLYA Et Al. "Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi." SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.10, no.2, pp.11-21, 2015
GÜL, H. Et Al. (2015) . "Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi." SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.10, no.2, pp.11-21.
@article{article, author={HÜLYA GÜL Et Al. }, title={Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi}, journal={SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2015, pages={11-21} }