Ü. BAĞIŞ Et Al. , "Japon Çiçek Elmasının (Malus Floribunda L.) Antioksidan Aktivitesinin ve Toplam Fenolik İçeriğinin Belirlenmesi," 2nd International Congress on Food Researches , Sivas, Turkey, pp.370-375, 2023
BAĞIŞ, Ü. Et Al. 2023. Japon Çiçek Elmasının (Malus Floribunda L.) Antioksidan Aktivitesinin ve Toplam Fenolik İçeriğinin Belirlenmesi. 2nd International Congress on Food Researches , (Sivas, Turkey), 370-375.
BAĞIŞ, Ü., ABACI, Z. M., YILMAZ, A., KARABULUT, İ., ULUATA, S., & DURMAZ, G., (2023). Japon Çiçek Elmasının (Malus Floribunda L.) Antioksidan Aktivitesinin ve Toplam Fenolik İçeriğinin Belirlenmesi . 2nd International Congress on Food Researches (pp.370-375). Sivas, Turkey
BAĞIŞ, ÜLKÜHAN Et Al. "Japon Çiçek Elmasının (Malus Floribunda L.) Antioksidan Aktivitesinin ve Toplam Fenolik İçeriğinin Belirlenmesi," 2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Turkey, 2023
BAĞIŞ, ÜLKÜHAN Et Al. "Japon Çiçek Elmasının (Malus Floribunda L.) Antioksidan Aktivitesinin ve Toplam Fenolik İçeriğinin Belirlenmesi." 2nd International Congress on Food Researches , Sivas, Turkey, pp.370-375, 2023
BAĞIŞ, Ü. Et Al. (2023) . "Japon Çiçek Elmasının (Malus Floribunda L.) Antioksidan Aktivitesinin ve Toplam Fenolik İçeriğinin Belirlenmesi." 2nd International Congress on Food Researches , Sivas, Turkey, pp.370-375.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜLKÜHAN BAĞIŞ Et Al. }, title={Japon Çiçek Elmasının (Malus Floribunda L.) Antioksidan Aktivitesinin ve Toplam Fenolik İçeriğinin Belirlenmesi}, congress name={2nd International Congress on Food Researches}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2023}, pages={370-375} }