M. AYYILDIZ And A. ÇİÇEK, "Kırmızı Et Fiyatlarının GARCH Yöntemiyle Analizi: Türkiye Örneği," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.6, no.12, pp.1775-1780, 2018
AYYILDIZ, M. And ÇİÇEK, A. 2018. Kırmızı Et Fiyatlarının GARCH Yöntemiyle Analizi: Türkiye Örneği. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.6, no.12 , 1775-1780.
AYYILDIZ, M., & ÇİÇEK, A., (2018). Kırmızı Et Fiyatlarının GARCH Yöntemiyle Analizi: Türkiye Örneği. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.6, no.12, 1775-1780.
AYYILDIZ, MERVE, And ADNAN ÇİÇEK. "Kırmızı Et Fiyatlarının GARCH Yöntemiyle Analizi: Türkiye Örneği," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.6, no.12, 1775-1780, 2018
AYYILDIZ, MERVE And ÇİÇEK, ADNAN. "Kırmızı Et Fiyatlarının GARCH Yöntemiyle Analizi: Türkiye Örneği." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.6, no.12, pp.1775-1780, 2018
AYYILDIZ, M. And ÇİÇEK, A. (2018) . "Kırmızı Et Fiyatlarının GARCH Yöntemiyle Analizi: Türkiye Örneği." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.6, no.12, pp.1775-1780.
@article{article, author={MERVE AYYILDIZ And author={ADNAN ÇİÇEK}, title={Kırmızı Et Fiyatlarının GARCH Yöntemiyle Analizi: Türkiye Örneği}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF)}, year=2018, pages={1775-1780} }