F. HAYIT And H. GÜL, "Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi," karadeniz fen bilimleri dergisi , 2019
HAYIT, F. And GÜL, H. 2019. Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi. karadeniz fen bilimleri dergisi .
HAYIT, F., & GÜL, H., (2019). Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi. karadeniz fen bilimleri dergisi .
HAYIT, FATMA, And HÜLYA GÜL. "Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi," karadeniz fen bilimleri dergisi , 2019
HAYIT, FATMA And GÜL, HÜLYA. "Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi." karadeniz fen bilimleri dergisi , 2019
HAYIT, F. And GÜL, H. (2019) . "Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi." karadeniz fen bilimleri dergisi .
@article{article, author={FATMA HAYIT And author={HÜLYA GÜL}, title={Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={karadeniz fen bilimleri dergisi}, year=2019}