Y. E. Öztürk Et Al. , "Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, pp.440-446, 2020
Öztürk, Y. E. Et Al. 2020. Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4 , 440-446.
Öztürk, Y. E., GÜLÜMSER, E., MUT, H., BAŞARAN, U., & DOĞRUSÖZ, M., (2020). Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, 440-446.
Öztürk, Yasin Et Al. "Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, 440-446, 2020
Öztürk, Yasin E. Et Al. "Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, pp.440-446, 2020
Öztürk, Y. E. Et Al. (2020) . "Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.4, pp.440-446.
@article{article, author={Yasin Emre Öztürk Et Al. }, title={Şerbetçi otunun mısır ve yemlik soya ile karışımlarının silaj kalitesinin belirlenmesi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={440-446} }