Eğitim Bilgileri
2021 - 2023
2021 - 2023Yüksek Lisans
Kapadokya Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ, Türkiye
2001 - 2006
2001 - 2006Lisans
Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2023
2023Yüksek Lisans
YÖRESEL YEMEKLERİN TABAK PREZANTASYONUNUN BİR DEVLET ÜNİVERSİTESİNDE OKUYAN Z KUŞAĞI GENÇLER ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Kapadokya Üniversitesi, sosyal bilimler meslek yüksekokulu, Gastronomi
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Ünvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
2021 - 2023
2021 - 2023Bölüm Başkan Yardımcısı
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
Akademi Dışı Deneyim
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam Ediyordernek başkanı
Sivil Toplum Kuruluşu, YOZGAT GASTRONOMİ DERNEĞİ, ÜYE, dernek başkanı
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorÜYE
Mesleki Dernek, TÜRKİYE AŞÇILAR FEDERASYONU (TAFED), DERNEK TEMSİLCİSİ, ÜYE
2006 - Devam Ediyor
2006 - Devam EdiyorDENETÇİ
Mesleki Dernek, İZMİR AŞÇILAR DERNEĞİ, YÖNETİM KURULU, DENETÇİ
2004 - 2016
2004 - 2016MUTFAKTAN SORUMLU ŞEF
RAN GROUP, MUTFAKTAN SORUMLU ŞEF
Verdiği Dersler
Ön Lisans
TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI-1
BALIK VE SU ÜRÜRNLERİ
MUTFAKTA PİŞİRME TEKNİKLERİ
DÜNYA MUTFAKLARINDAN UYGULAMALAR
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI
DÜNYA MUTFAKLARINDAN UYGULAMALAR
MUTFAK UYGULAMALARI-2
BALIK VE SU ÜRÜNLERİ
MUTFAK UYGUALAMALARI-1
Ön Lisans
STAJ
EKMEK YAPIM TEKNİKLERİ
DÜNYA MUTFAKLARINDAN UYGULAMALAR
İŞLETMEDE MESLEKİ UYGULAMA
MUTFAK UYGUALAMALARI-2
EKMEK YAPIM TEKNİKLERİ
TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI-1
BALIK VE SU ÜRÜRNLERİ
MUTFAKTA PİŞİRME TEKNİKLERİ
DÜNYA MUTFAKLARINDAN UYGULAMALAR
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI
DÜNYA MUTFAKLARINDAN UYGULAMALAR
MUTFAK UYGULAMALARI-2
BALIK VE SU ÜRÜNLERİ
MUTFAK UYGUALAMALARI-1
DÜNYA MUTFAKLARI
TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI-1
TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI-2
YİYECEK HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA
İLK YARDIM
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI
Kurumsal Temsil, YOZGAT VALİLİĞİ, Türkiye, Yozgat, 2025 - 2025
KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ
Kurumsal Temsil, KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, Türkiye, Kayseri, 2024 - 2024
İŞİTME ENGELLİLER YEMEK YARIŞMASI
Kurumsal Tanıtım, YOZGAT BELEDİYESİ/YOZGAT GASTRONOMİ DERNEĞİ/AŞÇILIK PROGRAMI, Türkiye, Yozgat, 2024 - 2024
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI
Kurumsal Temsil, YOZGAT VALİLİĞİ, Türkiye, Yozgat, 2024 - 2024
YOZGAT GASTRONOMİ GÜNLERİ
Kurumsal Tanıtım, YOZGAT BELEDİYESİ/YOZGAT GASTRONOMİ DERNEĞİ, Türkiye, Yozgat, 2023 - 2023
GASTRO ANTALYA ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ
Kurumsal Temsil, ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, Türkiye, Antalya, 2019 - 2019
Kitaplar
2022
20221. Çocuk menüleri
Taşkesen U. E.
Uygulamalı Ziyafet Mutfağı, Melih İÇİGEN, Editör, Talebe.com, Ankara, ss.87-102, 2022
2021
20212. YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ
Taşkesen U. E.
YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNE GENEL BİR BAKIŞ, ÜLKER CAN, Editör, Denizler Kitabevi, Ankara, ss.3-32, 2021