Koyun-Keçi Eti


YILMAZ T., GÜNER A., Boughezela R.

KOYUN KEÇİ SAĞLIĞI ve YETİŞTİRİCİLİĞİ, Erdem Hüseyin, Çiftçi Emine, Işık Mehmet Kürşat, Yorgancılar Ümit, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Konya, ss.45-52, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: Akademisyen Kitabevi A.Ş.
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.45-52
  • Editörler: Erdem Hüseyin, Çiftçi Emine, Işık Mehmet Kürşat, Yorgancılar Ümit, Editör
  • Yozgat Bozok Üniversitesi Adresli: Evet