Yeme-İçme Kavramının/Kültürünün Oluşumu ve SanataYansıması


KAYA ZENBİLCİ İ.

Sanatta Tema: Yemek, Engin Beksaç, Kemal İbrahimzade, Halil Özyiğit, İlkgül Kaya Zenbilci, Murat Serdar, Defne Akdeniz, Serra Erdem, Tuğba Gayret, Menekşe Şahin Karadal, Zeliha Buket Kalaycı, Editör, Hiper Yayın, İstanbul, ss.15-73, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Hiper Yayın
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.15-73
  • Editörler: Engin Beksaç, Kemal İbrahimzade, Halil Özyiğit, İlkgül Kaya Zenbilci, Murat Serdar, Defne Akdeniz, Serra Erdem, Tuğba Gayret, Menekşe Şahin Karadal, Zeliha Buket Kalaycı, Editör
  • Yozgat Bozok Üniversitesi Adresli: Evet