Eğitim Bilgileri
-
2017 - 2021 Doktora
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2014 - 2016 Yüksek Lisans
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
-
2012 - 2014 Yüksek Lisans
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Üretim Yönetimi Ve Pazarlama (Yl) (Tezli), Türkiye
-
2007 - 2011 Lisans
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Seyahat İşletmeciliği Ve Turizm Rehberliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2021 Doktora
BEKLENTİLERİN ONAYLANMASI TEORİSİ KAPSAMINDA TATİLDEYKEN DIŞARIDA YEME İÇME DENEYİMİNİN TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2016 Yüksek Lisans
Şanlıurfa daki gastronomi kültürünün, kenti ziyaret eden yerli turistlerin kalış sürelerine etkisi üzerine bir araştırma
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2014 Yüksek Lisans
Turizmde destinasyon markalaşması: Şanlıurfa üzerine bir uygulama
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Üretim Yönetimi Ve Pazarlama (Yl) (Tezli)
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2019Pasta ve Tatlı Sanatı Şeker Hamuru Figür
Diğer , Bonelli Pastaneleri
-
2018Kore Mutfağı
Diğer , Kore Üniversitesi Gastronomi ve mutfak Sanatları bölümü