Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2017 - 2021 Doktora

    Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

  • 2014 - 2016 Yüksek Lisans

    Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye

  • 2012 - 2014 Yüksek Lisans

    Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Üretim Yönetimi Ve Pazarlama (Yl) (Tezli), Türkiye

  • 2007 - 2011 Lisans

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Seyahat İşletmeciliği Ve Turizm Rehberliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2021 Doktora

    BEKLENTİLERİN ONAYLANMASI TEORİSİ KAPSAMINDA TATİLDEYKEN DIŞARIDA YEME İÇME DENEYİMİNİN TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ: GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ ÖRNEĞİ

    Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2016 Yüksek Lisans

    Şanlıurfa daki gastronomi kültürünün, kenti ziyaret eden yerli turistlerin kalış sürelerine etkisi üzerine bir araştırma

    Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2014 Yüksek Lisans

    Turizmde destinasyon markalaşması: Şanlıurfa üzerine bir uygulama

    Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Üretim Yönetimi Ve Pazarlama (Yl) (Tezli)

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2019Pasta ve Tatlı Sanatı Şeker Hamuru Figür

    Diğer , Bonelli Pastaneleri

  • 2018Kore Mutfağı

    Diğer , Kore Üniversitesi Gastronomi ve mutfak Sanatları bölümü