Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yozgat Yöresel Mutfağının Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemeklerinin Değerlendirilmesi

UNİKOP 10. Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023

SOSYAL MEDYA KULLANIMININ GASTRONOMİ TURİZMİNE ETİ DÜZEYİ ÜZERİNE BİR İNCELEME

7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 28 Eylül 2022 - 30 Eylül 2023, ss.64-66

İŞ YAŞAMINDA CİNSİYET AYRIMCILIĞI: KADIN AŞÇILAR ÖRNEĞİ

Gastronomi Zirvesi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.83-84 Sürdürülebilir Kalkınma

BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN YOZGAT YEMEKLERİNİ TANIMA DÜZEYİ

II. Uluslar arası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.2, ss.56-69

Geleneksel Bir Bayram Çöreği: Şanlıurfa Külünçe’si

ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.72-73

Kitap & Kitap Bölümleri

The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, İrfan yazıcıoğlu Alper Işın Özgür Yayla, Editör, SRA, Klaipeda, ss.184-203, 2023

The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Yazıcıoğlu İrfan, Işın Alper, Yayla Özgür, Editör, SRA Academic Publishing, ss.184-202, 2023

The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, İrfan yazıcıoğlu, Alper ışın özgür yayla, Editör, SRA Academic Publishing, ss.184-203, 2023

YÖRESEL YEMEKLERİN RESTORAN MENÜLERİNDE YER ALMA DURUMU: YOZGAT İLİ ÖRNEĞİ

Gıda Bilimi ve Gastronomi I, Hayıt Fatma, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.285-305, 2023

GASTRONOMIC PRODUCT

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, Dr. İbrahim Çekiç, Dr. Yener Oğan, Editör, Eğitim yayınevi, İstanbul, ss.125-145, 2023

KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI

GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II, Hayıt Fatma, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.233-251, 2023

Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Hasan Köşker, Fatih Ercan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.177-205, 2023

Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022

Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör, Ebubekir, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022

GASTRONOMY AND RAOBOTICS KITCHEN

DIGITALIZATION AND SMART TECHNOLOGIES IN GASTRONOMY, Cihan Canbolat , İbrahim Çekiç, Editör, EĞİTİM, İstanbul, ss.137-153, 2022

GELENEKSEL BİR BAYRAM ÇÖREĞİ: ŞANLIURFA KÜLÜNÇESİ

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar, Yener Oğan, Editör, Çizgi Kitapevi, İstanbul, ss.80-87, 2022

YOZGAT İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜ

YOZGAT TURİZM, EBUBEKİR GÜNGÖR, ESRA BALIKÇI, SELMAN TEMİZ, Editör, AKÇAĞ, Ankara, ss.325-380, 2022

KITLIK VE YEMEK

YEMEĞİN KÜLTÜREL TEMELLERİ, MUSTAFA AKSOY , İBRAHİM ÇEKİÇ, GÜL SEÇİL TAHMAZ, Editör, DETAY, Ankara, ss.158-176, 2022

The evalaution of eating out experiences of local tourists visiting gastronomy cities within the frame work of the expectation confirmation theory

gastronomy and hospitality studies in tourism, İrfan yazıcıoğlu, Alper ışın özgür yayla, Editör, peterlang, Berlin, ss.315-331, 2021

Kars

Türkiye lezzet rotaları, İrfan yazıcıoğlu, ümit sormaz, cihan canbolat, Editör, detay, Ankara, ss.198-205, 2021

Metrikler

Yayın

32

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları