Makaleler
15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (9)
2. Kenevir Tohumunun Çerez Olarak Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
Kenevir ve Biyoteknoloji Araştırmaları Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.35-42, 2025 (Hakemli Dergi)
4. KUZEY AFRİKA ÜLKELERİNİN GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Journal of Recreation and Tourism Research
, cilt.11, sa.3, ss.1-15, 2024 (Hakemli Dergi)
5. SOSYAL MEDYA KULLANIMININ GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİ DÜZEYİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
1JRTR Journal of Recreation and Tourism Research /JRTR
, cilt.10, sa.4, ss.2-13, 2023 (Hakemli Dergi)
10. Saraybosna’da görevli askeri personelin gastronomi deneyimlerinin değerlendirilmesi
Gazi üniversitesi turizm fakültesi dergisi
, cilt.2018, sa.1, ss.104-121, 2018 (Hakemli Dergi)
11. Çevrimiçi Gastronomi İmajı: Türkiye Restoranlarının TripadvisorYorumlarının İçerik Analizi
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.121-138, 2017 (TRDizin)
14. Üniversite Öğrencilerinin Zeytinyağı Bilgi DüzeyleriniBelirlemeye Yönelik Bir Araştırma
ZEYTİNCİLİK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.6, sa.2, ss.69-77, 2016 (Hakemli Dergi)
15. Mutfaktaki Kutsal EmanetThe Sacred Relics in the Kitchen
ZEYTİNCİLİK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.6, sa.2, ss.105-111, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
4. Yozgat Yöresel Mutfağının Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemeklerinin Değerlendirilmesi
UNİKOP 10. Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
20
2. YOZGAT YÖRESEL MUTFAĞININ UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ YİYECEKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
ULUSLARARASI KALKINMADA YOZGAT'IN POTANSİYELİ PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ, ÖZALP MUSTAFA, Editör, kriter, İstanbul, ss.235-246, 2024
6. GASTRONOMIC PRODUCT
GLOBAL CONCEPTS
IN GASTRONOMY, Çekiç İbrahim, Oğan Yener, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.125-144, 2023
12. Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022
13. YOZGAT İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜ
YOZGAT TURİZM, EBUBEKİR GÜNGÖR, ESRA BALIKÇI, SELMAN TEMİZ, Editör, AKÇAĞ, Ankara, ss.325-380, 2022
15. Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Yozgat Turizm, Güngör, Ebubekir, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022
16. GASTRONOMY AND RAOBOTICS KITCHEN
DIGITALIZATION AND SMART TECHNOLOGIES IN GASTRONOMY, Cihan Canbolat , İbrahim Çekiç, Editör, EĞİTİM, İstanbul, ss.137-153, 2022
17. KITLIK VE YEMEK
YEMEĞİN KÜLTÜREL TEMELLERİ, MUSTAFA AKSOY , İBRAHİM ÇEKİÇ, GÜL SEÇİL TAHMAZ, Editör, DETAY, Ankara, ss.158-176, 2022