Yozgat Bozok Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde...
Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi
HAYIT F.
,
YAZİCİ L.
AYDIN GASTRONOMY, cilt.7, sa.2, ss.241-253, 2023 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
7
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2023
Doi Numarası:
10.17932/iau.gastronomy.2017.016/gastronomy_v07i2005
Dergi Adı:
AYDIN GASTRONOMY
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.241-253
Yozgat Bozok Üniversitesi Adresli:
Evet