ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI


YILMAZ T., GÜNER A.

MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, Seçim Yılmaz, Zafer Kavacık Saadet, Uslu Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.104-120, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.104-120
  • Editörler: Seçim Yılmaz, Zafer Kavacık Saadet, Uslu Cemil, Editör
  • Yozgat Bozok Üniversitesi Adresli: Evet