Yozgat Bozok Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların ...
Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri
Atıf İçin Kopyala
BALIKÇI E.
,
AKIN G.
,
YAVUZER E.
Gastronomi Kongresi, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Yozgat Bozok Üniversitesi Adresli:
Evet