Chapter 13 Tütsü Yapmak İçin Kullanılan Süs Bitkileri


GÜLGÜN B., YAZİCİ K., KAYA E.

Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler Mayıs 2021 Cilt 2, Doç. Dr. Emıne Küçüker Doç. Dr. Mehmet Fırat Baran Dr. Öğr. Üyesı Esra Gürsoy, Editör, Gece Kitabevi, Ankara, ss.101-127, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: Gece Kitabevi
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.101-127
  • Editörler: Doç. Dr. Emıne Küçüker Doç. Dr. Mehmet Fırat Baran Dr. Öğr. Üyesı Esra Gürsoy, Editör
  • Yozgat Bozok Üniversitesi Adresli: Evet