Yozgat Bozok Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondur...
Kinoa Ununun ve Kısmi Pişirilerek Dondurma Yönteminin Glutensiz Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
HAYIT F.
,
GÜL H.
karadeniz fen bilimleri dergisi, 2019 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2019
Doi Numarası:
10.31466/kfbd.647249
Dergi Adı:
karadeniz fen bilimleri dergisi
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Yozgat Bozok Üniversitesi Adresli:
Evet