Eğitim Bilgileri
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorDoktora
Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
2017 - 2020
2017 - 2020Yüksek Lisans
Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türkiye
2012 - 2016
2012 - 2016Lisans
Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2020
2020Yüksek Lisans
TUZ ALIMINI AZALTMA EĞİTİMİNİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN TUZ TÜKETİM DURUMUNA VE TUZLA İLGİLİ BİLGİ, TUTUM VE DAVRANIŞLARINA ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2025
2025Eğiticilerin Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Amasya Üniversitesi
Araştırma Alanları
Beslenme ve Dietetik
Akademik Ünvanlar / Görevler
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
Makaleler
Tümü (1)
Diğer Yayınlar (1)
2024
20241. Salt Consumption, Knowledge, Attitude, and Practices: The Intervention to Reduce Salt Intake on University Students
Gökmen E., Aktaş N.
Mutiara Medika: Jurnal Kedokteran dan Kesehatan , cilt.24, sa.2, ss.135-144, 2024 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2025
20251. Global Trends and Research Focuses in Nutrition and Longevity Research: A Bibliometric Analysis and Data Visualization
Aktaş N., Özkan A., Gökmen E.
Nutition and Metabolism Symposium, Konya, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2025, ss.57-59, (Özet Bildiri)
2024
20242. Türkiye’de Toplumun Diyetlere Olan İlgisinin Google Arama Hacmi Verileri ile Değerlendirilmesi
Gökmen E., Aktaş N.
XI. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024, sa.17, ss.392-393, (Özet Bildiri)
2019
20193. Yeme Bağımlılığı Araştırmaları: 2000-2019 Dönemi Makalelerinin İçerik Analizi
Gökmen E., Aktaş N., Eke N. H.
International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life & Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.690-697, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2022
20221. Kuru Baklagiller
Gökmen E., Aktaş N.
Besin hazırlama ve Pişirme Teknikleri, Prof. Dr. Nurhan Ünüsan, Editör, KTO Karatay Üniversitesi Yayınları, Konya, ss.87-102, 2022
2021
20212. Yeme bağımlılığı Kavramına Genel Bir Bakış
Gökmen E., Aktaş N.
Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar, Doç. Dr. Yahya Özdoğan, Editör, Eğitim Kitabevi, Konya, ss.156-173, 2021
2020
20203. Yeme Bağımlılığı
Gökmen E., Aktaş N.
Sosyal Hizmet ve Bütün Yönleriyle Bağımlılık, Y. Sinan Zavalsız, Editör, Grafiker Yayınları, Ankara, ss.195-212, 2020
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
10 Ekim 2024 - 12 Ekim 2024
10 Ekim 2024 - 12 Ekim 2024