Akademik İdari Deneyim

Verdiği Dersler 41
  • Ön Lisans

    Staj Dersi

    Baharatlar ve Soslar

    Sıcak Mutfak

    Mutfak Uygulamaları -l

    İşletmede Mesleki Eğitim

    Mutfak Uygulamaları II

    Sıcak Mutfak Uygulamaları

    Dünya Mutfaklarından Uygulamalar

    İşletmede Mesleki Eğitim

    Yöresel Mutfaklar

    Türk Mutfak Uygulamaları

    Mutfak Uygulamaları -I

    Osmanlı Saray Mutfağı

    Yöresel Mutfaklar

    Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Trendler

    Balık ve Su Ürünleri

    Staj Dersi

    Mutfak Akımları ve Gelişimleri

    İşletmede Mesleki Eğitim

    Türk Mutfak Uygulamaları

    Soğuk Mutfak Uygulamaları

    Yöresel Mutfaklar

    Sıcak Mutfak Uygulamaları

    Staj Dersi

    Türk Mutfak Uygulamaları

    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

    Kariyer Planlama

    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

    Soğuk Mutfak Uygulamaları

    Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Trendler

    Balık ve Su Ürünleri

    Kariyer Planlama

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Yöresel Mutfaklar

    Gastronomi ve Turizm

    Gastronomi ve Turizm

    Genel Turizm

    Türk Mutfak Uygulamaları

    Beslenme İlkeleri

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Soğuk Mutfak Uygulamaları