Öğr. Gör. ALPARSLAN MUSTAFA TUNCER
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Yozgat Bozok Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
5
1.
YÖRESEL YEMEKLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: GÜLÜKLÜ (HÜLÜKLÜ) ÇORBA
TUNCER A. M.
,
BEŞCANLAR S.
2nd INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.390, (Tam Metin Bildiri)
2.
FONKSİYONEL ÜRÜN OLAN KENEVİRİN UNLU MAMULLERDE KULLANIMI
BEŞCANLAR S.
,
TUNCER A. M.
2nd INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.383-390, (Tam Metin Bildiri)
3.
Yörük Mutfak Kültürü ve Etli Aşure
TUNCER M.
,
YILMAZ M.
uluslararası mardin artuklu bilimsel araştırmalar kongresi, Mardin, Türkiye, 20 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)
4.
Gastronomi Rotalarının Turizmin Sürdürülebilirliğine Etkisi
Tuncer A. M.
,
Sarkım M.
International Congress on Tourism Economy and Culture-ITEC 2024., Skopje, Makedonya, 06 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
5.
Sivas ve Yozgat İli Termal Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi İle Değerlendirilmesi
BEŞCANLAR S.
,
TUNCER M.
,
ŞAHİN D.
,
Şahin G.
USBIK 2020 3.ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 29 Ocak 2020, ss.195, (Özet Bildiri)
Kitaplar
6
1.
Yörük Mutfak Kültürü
Tuncer A. M.
,
Yılmaz M.
Detay Yayıncılık, Ankara, 2023
2.
Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye’de Yapılan Gastronomi Festivallerinin Değerlendirilmesi
TUNCER A. M.
Turizm Araştırmaları, Doç.Dr. Ali Turan BAYRAM, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.137-154, 2023
3.
Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Doğantekin A.
,
Özdemir S.
,
Soysal Demirci H.
,
Tuncer M.
,
Hayıt F.
,
Balıkçı E.
, et al.
Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022
4.
Yozgat İli Turizm Altyapısı
Beşcanlar S.
,
Tuncer M.
,
Doğantekin A.
,
Özdemir S.
Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.407-421, 2022
5.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yiyecek Üretim Sistemleri ve Mutfak Planlama
TUNCER A. M.
,
AHİPAŞAOĞLU P. S.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Prf. Erkan SAĞLIK, Öğr.Gör. Muhammed YILDIZ, Editör, Eğitim Yayın Evi, İstanbul, ss.25-38, 2021
6.
Marka Yerleştirme
BEŞCANLAR S.
,
ŞAHİN D.
,
TUNCER M.
Marka Külliyatı, Remzi Altunışık, Burhanettin Zengin, Yıldırım Yıldırım, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.632-652, 2020
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
12
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları