Öğr. Gör. Dr. SELEN ALNIAK SEZER
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Yozgat Bozok Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
2
Tümü (2)
TRDizin (2)
1.
HAŞHAŞ TOHUM (Papaver somniferum L.) YAĞININ BİYODİZEL YAKIT ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
CESUR C.
,
ERYILMAZ T.
,
USKUTOĞLU T.
,
DOĞAN H.
,
COŞGE ŞENKAL B.
,
ALNIAK SEZER S.
Konya Journal of Engineering Sciences
, cilt.9, ss.797-808, 2021 (TRDizin)
2.
Erik Meyvesinin Farklı Hasat Dönemlerindeki Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Belirlenmesi
Alnıak Sezer S.
,
Çetin M.
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.36, ss.73-79, 2021 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
1.
Yozgat ili ekolojik koşullarında haşhaş yetiştiriciliği
DOĞAN H.
,
COŞGE ŞENKAL B.
,
CESUR C.
,
USKUTOĞLU T.
,
ALNIAK SEZER S.
3. uluslararası bozok sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)
2.
Yozgat’ Ta Jeotermal Seracılığın Önemi Ve Sarıkaya’ Da Uygulanan Jeotermal Seracılık Eğitimi
DOĞAN H.
,
ŞENGÖNÜL A.
,
ALNIAK SEZER S.
,
ÜNVER B.
II. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU Yozgat’ın Turizm Potansiyelleri ve Sorunları, 4 - 06 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
3.
Historical Importance of Medicinal Plants
DOĞAN H.
,
ALNIAK SEZER S.
,
AKAN S.
I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants Natural and Healthy Life, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.462, (Özet Bildiri)
4.
THE INVESTIGATION OF SOME YIELD AND YIELD COMPONENTSOF POPPY (PAPAVER SOMNIFERUM L.) CULTIVARS GROWN INYOZGAT ECOLOGICAL CONDITIONS
DOĞAN H.
,
COŞGE ŞENKAL B.
,
CESUR C.
,
ERYILMAZ T.
,
ALNIAK SEZER S.
,
YEŞİLYURT M. K.
, et al.
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 10 - 11 Mayıs 2017, ss.1164, (Özet Bildiri)
5.
The Effect of Different Sown Pasture Mixtures Prepared Under Central Anatolia Conditions on Turkey Weights
ÖZKAN U.
,
ŞAHİN DEMİRBAĞ N.
,
DOĞAN H.
,
ALNIAK SEZER S.
ICENS 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES, 3 - 06 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)
6.
Theeffects of artificialpasturemixtureprepared in Central Anatolia conditions on turkey s weight
ÖZKAN U.
,
ŞAHİN DEMİRBAĞ N.
,
DOĞAN H.
,
ALNIAK SEZER S.
ICENS-1, 24 - 28 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
7.
A study on sustainableagriculturepractices in Turkey
DOĞAN H.
,
ÇOKKIZGIN A.
,
CESUR C.
,
ALNIAK SEZER S.
ICENS-1, 24 - 28 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
8.
Some Mechanical and Physical Properties of Plum Fruit
Alnıak Sezer S.
,
Çetin M.
,
Doğan H.
ICENS-1, Sarajevo, Bosna-Hersek, 24 - 28 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
9.
Yozgat İlinde Seracılıkta Kullanılan Jeotermal Enerjinin Ekonomik Katkıları ve Çevresel Etkileri Konu Başlığı Termal Kaynaklar Ve Kullanımı
DOĞAN H.
,
ALNIAK SEZER S.
,
ÜNVER B.
I.Uluslararası Bozok Sempozyumu, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
10.
Yozgat İlinde Seracılıkta Kullanılan Jeotermal Enerjinin Ekonomik Katkıları ve Çevresel Etkileri
DOĞAN H.
,
ALNIAK SEZER S.
,
ÜNVER B.
I.Uluslararası Bozok Sempozyumu, 5 - 07 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
11.
Tarım Sektörünün Finansmanında Tarım Bankacılığı Uygulamalarının Yeri Ve Önemi Yozgat İli Örneği
ÜNVER B.
,
ALNIAK SEZER S.
,
ŞENGÖNÜL A.
I.Uluslararası Bozok Sempozyumu, 5 - 07 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2
1.
IN GLOBAL WARMING AND AGRICULTURE CARBON FOOTPRINT
ALNIAK SEZER S.
GLOBAL CLIMATE CHANGE: AGRICULTURE AND FOOD SCIENCE PERSPECTIVE, Doğan Hülya, Fidan Hafize, Editör, Iksad Publications, Ankara, ss.275-294, 2022
2.
MEYVE VE SEBZELERDE KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ VE ÖLÇÜLMESİ
ALNIAK SEZER S.
Tarım Bilimleri Alanında Multidisipliner Güncel Çalışmalar, Yazıcı Kübra, Doğan Hülya, Editör, Iksad Publications, Ankara, ss.261-292, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
15
Atıf (Scholar)
14
H-İndeks (Scholar)
3
Atıf (TrDizin)
4
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
4
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
4
Toplam Atıf Sayısı
12
Proje
1
Açık Erişim
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları