Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE USE OF WHEY IN FOOD EMULSION SYSTEMS

4. ISPEC INTERNATIONAL CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH, GENCE, Azerbaycan, 14 - 15 Kasım 2023, ss.538-549

Gazal Boynuzu “Lotus Corniculatus L.” Çiçeğinin Biyoaktivitesi

6. International Ankara Multidisciplinary Studies Congress, Ankara, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2023, ss.1171-1175

Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri

II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference, Ankara, Türkiye, 7 - 08 Ekim 2023

Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri

2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023

Önemli Bir Bitki Bazlı Süt: Badem Sütü

2nd Silk Road International Scientific Research Congress, Iğdır, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2023, ss.1229-1237

FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ

GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 6 - 08 Mayıs 2022, ss.247-252

Enkapsüle karvakrol içeren hamurun kızartılmasında kullanılan ayçiçeği yağında 5-Hidroksimetilfurfural miktarının belirlenmesi

2nd International Eurasian Conferance on Science Engineering and Technology, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020, ss.328-332

Kitap & Kitap Bölümleri

Toksik Olmayan Ters Gıda Reaksiyonları

Sağlık Bilimlerinde Güncel Yaklaşımlar, Oral Onur, Nalcı Ali Kemal, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.701-727, 2023