Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

THE USE OF WHEY IN FOOD EMULSION SYSTEMS

4. ISPEC INTERNATIONAL CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH, GENCE, Azerbaijan, 14 - 15 November 2023, pp.538-549

Gazal Boynuzu “Lotus Corniculatus L.” Çiçeğinin Biyoaktivitesi

6. International Ankara Multidisciplinary Studies Congress, Ankara, Turkey, 13 - 14 October 2023, pp.1171-1175

Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri

II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference, Ankara, Turkey, 7 - 08 October 2023

Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri

2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Turkey, 5 - 06 October 2023

Önemli Bir Bitki Bazlı Süt: Badem Sütü

2nd Silk Road International Scientific Research Congress, Iğdır, Turkey, 26 - 27 September 2023, pp.1229-1237

FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ

GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 6 - 08 May 2022, pp.247-252

Enkapsüle karvakrol içeren hamurun kızartılmasında kullanılan ayçiçeği yağında 5-Hidroksimetilfurfural miktarının belirlenmesi

2nd International Eurasian Conferance on Science Engineering and Technology, Gaziantep, Turkey, 7 - 09 October 2020, pp.328-332

Books & Book Chapters

Toksik Olmayan Ters Gıda Reaksiyonları

in: Sağlık Bilimlerinde Güncel Yaklaşımlar, Oral Onur, Nalcı Ali Kemal, Editor, Duvar Yayınları, İzmir, pp.701-727, 2023