Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

THE USE OF WHEY IN FOOD EMULSION SYSTEMS

4. ISPEC INTERNATIONAL CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH, GENCE, Azerbaycan, 14 - 15 Kasım 2023, ss.538-549

Gazal Boynuzu “Lotus Corniculatus L.” Çiçeğinin Biyoaktivitesi

6. International Ankara Multidisciplinary Studies Congress, Ankara, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2023, ss.1171-1175

Türk Mutfağında Kullanılan Bazı Bitkisel Yağların Bileşimsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri

II. International Korkut Ata Scientific Researches Conference, Ankara, Türkiye, 7 - 08 Ekim 2023

Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri

2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023

Önemli Bir Bitki Bazlı Süt: Badem Sütü

2nd Silk Road International Scientific Research Congress, Iğdır, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2023, ss.1229-1237

FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ

GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 6 - 08 Mayıs 2022, ss.247-252

Enkapsüle karvakrol içeren hamurun kızartılmasında kullanılan ayçiçeği yağında 5-Hidroksimetilfurfural miktarının belirlenmesi

2nd International Eurasian Conferance on Science Engineering and Technology, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020, ss.328-332
Kitaplar

Toksik Olmayan Ters Gıda Reaksiyonları

Sağlık Bilimlerinde Güncel Yaklaşımlar, Oral Onur, Nalcı Ali Kemal, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.701-727, 2023