Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2025 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2017 - 2025 Öğretim Görevlisi

    Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Verdiği Dersler 20
  • Ön Lisans

    Et ve Ürünleri Teknolojisi

    Staj

    Gıda Analizleri

    Gıda Katkı Maddeleri

    Hijyen ve Sanitasyon

    Enstrümantel Analiz

    Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler

    Gıda Kimyası

    Duyusal Analiz Teknikleri

    Bitkisel Yağ Teknolojisi

    Kariyer Planlama

    Fonksiyonel Gıdalar

    Mesleki Yabancı Dil

    Gıda Ambalajlama ve Depolama

    Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıdalarda Temel İşlemler

    Çevre Koruma

    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi

    Gıdalarda Temel İşlemler II

    Gıdalarda Temel İşlemler I