Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. Yumurtasız beze üretimi ve bazı özelliklerinin incelenmesi

YOBÜ II. ULUSLARARASI ORTA ANADOLU SEMPOZYUMU, Yozgat, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2025, ss.25-26, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Effect Of Celery Flour In Functional Bread Production On Bread Quality Parameters

4.INTERNATIONAL DİCLE SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, 18 - 19 Nisan 2023, (Tam Metin Bildiri)

3. Ultrasound Pre-treatment of Carrot Slices and Effects on Drying Rate and Quality Parameters

Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

2. PORTAKAL KABUĞUNUN KURUTULMASINDA ULTRASON DESTEKLİ OZMOTİK KURUTMA İŞLEMİNİN ETKİSİ

TEORİ VE UYGULAMADA MÜHENDİSLİK 2, Abdulrezzak BAKIŞ,Şakir PARLAKYILDIZ, Editör, Duvar Yayınevi, İzmir, ss.55-72, 2024
Metrikler

Yayın

9

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

70

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

86

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

101

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

9

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları