Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Enstrümantel Analiz
-
Ön Lisans Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler
-
Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Kariyer Planlama
-
Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Ön Lisans Gıda Analizleri
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri
-
Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri
-
Ön Lisans Staj
-
Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlemler
-
Ön Lisans Çevre Koruma
-
Ön Lisans Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlemler II
-
Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlemler I
-
Ön Lisans Gıda Kimyası