Akademik Ünvanlar
2
-
2025 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2017 - 2025 Öğretim Görevlisi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Verdiği Dersler
20
-
Ön Lisans
Et ve Ürünleri Teknolojisi
Staj
Gıda Analizleri
Gıda Katkı Maddeleri
Hijyen ve Sanitasyon
Enstrümantel Analiz
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler
Gıda Kimyası
Duyusal Analiz Teknikleri
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Kariyer Planlama
Fonksiyonel Gıdalar
Mesleki Yabancı Dil
Gıda Ambalajlama ve Depolama
Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri
Gıdalarda Temel İşlemler
Çevre Koruma
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
Gıdalarda Temel İşlemler II
Gıdalarda Temel İşlemler I