Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Temel Bilimler (Sci), Yaşam Bilimleri (Life)
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Temel Bilimler

Yayınlardaki İsimler: Esra Balikci
Metrikler

Yayın

53

Atıf (WoS)

235

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

313

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

9

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları