Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Temel Bilimler (Sci), Yaşam Bilimleri (Life)
Avesis Araştırma Alanları: Su Ürünleri

Yayınlardaki İsimler: Esra Balikci
Metrikler

Yayın

55

Yayın (WoS)

15

Yayın (Scopus)

15

Atıf (WoS)

235

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

315

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

8

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları