SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Interaction between lactic acid bacteria and food-borne pathogens on putrescine production in ornithine-enriched broth
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.48, sa.2, ss.394-404, 2013 (SCI-Expanded)
The effects of extraction methods on the contents of fatty acids, especially EPA and DHA in marine lipids
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.63, sa.3, ss.326-331, 2012 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, ss.200-208, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kırsal Kalkınmada Su Ürünlerinin Önemi ve Ülke Ekonomisine Katkısı
III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.454-462
Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri
III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018
Bölgesel Kalkınmada Entegrasyon ve Sürdürülebilirliğin Önemi
III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018
Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi
Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018
Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri
Gastronomi Kongresi, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018
Anadolu’nun Gizemli İmparatorluğu Hititlerde Beslenme ve Mutfak Kültürü
Gastronomi Kongresi, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018
Effects Of Natural Extracts On Fatty Acid Profile Of Vacuumed Packed Fish Ball Made From Mackerel (Scomber Scomber) During Chilled Storage (4±2°C)
46th WEFTA CONFERENCE, Split, HIRVATISTAN, 12 - 14 Ekim 2016
The Effects Of Herbal Extracts (Thyme, Rosemary, And Basil) On The Shelf Life Of Vacuumed Packed Fish Ball (Mackerel, Scomber Scombrus)
International Congress On Advances In Veterinary Sciences And Technics (ICAVST), 25 - 29 Ağustos 2016
The effects of nanoemulsions based on commercial oils (sunflower, canola, corn, olive, soybean, and hazelnut oils) on sensory, chemical and microbial quality of frozen sea bass fillets
TAFT 2015- 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting), 12 - 15 Ekim 2015
Bitki esansiyel yağları kullanılarak hazırlanan nanoemülsiyonların buzda depolanan alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetosu üzerine duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik etkileri
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
The Effects of Nanoemulsions Based on Commercial Oils for the Quality of Vacuum-Packed Sea Bass at 2±2oC
ICFAE 2015 : 17th International Conference on Food and Agricultural Engineering, 21 - 22 Nisan 2015
Effects of natural antioxidants on sensory, chemical and microbiological qualities of fish ball (Scomber scombrus) during frozen storage (-18ºC)
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, TÜRKİYE, 5 - 07 Kasım 2014
Effect Of Thymol, Eugenol, Alpha-Terpineol And Carvacrol On Shelf Life Of Anchovy Fillets Stored
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, TÜRKİYE, 5 - 07 Kasım 2014
Effects of natural extracts on fatty acid profile of fish ball (Scomber scomber) during frozen storage (-18ºC)
FABA 2014, International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 25 - 27 Eylül 2014
PCR detection of foodborne pathogens in rainbow trout fillets fermented with lactic acid bacteria
FABA 2014,International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 25 - 27 Eylül 2014
The Effects Of Season And Gender On The Proximate And Fatty Acid Profile Of Red Mullet (Mullus Barbatus) And Horse Mackerel (Trachurus Trachurus)
40th CIESM CONGRESS, Marsilya, FRANSA, 28 Ekim - 01 Kasım 2013
Biogenic Amine Production Ability Of Lactic Acid Bacteria In European Barracuda, Common Pandora, Striped Mullet Infusion Broth
First National Workshop on Marine Biotechnoloy and Genomics, MUĞLA, TURKEY, 24 - 25 Mayıs 2012
The Quality Assesment Of Marinated Freshwater Fish Species (Tench, Tinca tinca) During Storage of 180 Days At 4°C
1st International Congress for Seafood Technology (ICST), İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.182
Kitap & Kitap Bölümleri
Yozgat Turizm
Akçağ Yayınları, Ankara, 2022
Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022