Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

The influences of fish infusion broth on the biogenic amines formation by lactic acid bacteria

BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY , cilt.44, sa.2, ss.407-415, 2013 (SCI-Expanded) Creative Commons License identifier identifier identifier
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 10
  • Usage
    • Full Text Views: 9526
    • Abstract Views: 1930
  • Captures
    • Readers: 28
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 19
see details
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

EVALUATION OF FATTY ACIDS AND FAT QUALITY INDEXES IN FISH

3RD INTERNATIONAL FOOD RESEARCH CONGRESS, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, ss.134 Sürdürülebilir Kalkınma

Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli

10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Turizm gelişim politikaları: Yozgat örneği

Uluslar arası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.193-198

Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018

Kırsal Kalkınmada Su Ürünlerinin Önemi ve Ülke Ekonomisine Katkısı

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.454-462

Bölgesel Kalkınmada Entegrasyon ve Sürdürülebilirliğin Önemi

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018

Yozgat İlinin Su Ürünleri Potansiyeli

5.KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017

Turizmin Gelişmesinde Temel Kurallar: Yozgat’ta Kırsal Turizm Örneği

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT), Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.1-12

Effects of Herbal Extracts (Thyme, Rosemary and Basil) on Biogenic Amine Accumulation of Fish Ball Made From Mackerel (Scomber scombrus) During Frozen Storage (-18oC)

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey)., Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Ammonia And Biogenic Amine Production Of Fish Spoilage Bacteria: Affected By Olive Leaf, Olive Cake And Black Water

ICFEB 2015: 17th International Conference on Food Engineering and Biotechnology, Prag, CEK CUM., 23 - 24 Mart 2015, ss.1201-1205 Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar

The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Yazıcıoğlu İrfan, Işın Alper, Yayla Özgür, Editör, SRA Academic Publishing, ss.184-202, 2023

Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Hasan Köşker, Fatih Ercan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.177-205, 2023

GASTRONOMIC PRODUCT

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, Dr. İbrahim Çekiç, Dr. Yener Oğan, Editör, Eğitim yayınevi, İstanbul, ss.125-145, 2023

Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

53

Atıf (WoS)

235

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

313

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

9

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları