Yayınlar & Eserler

Makaleler 22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
ESCI (1)
Scopus (15)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 26

1. Use of Aquatic Products Waste and By-Products in Gastronomy

4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES (ICONFOOD'25), Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2025, ss.632-638, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. EVALUATION OF FATTY ACIDS AND FAT QUALITY INDEXES IN FISH

3RD INTERNATIONAL FOOD RESEARCH CONGRESS, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, ss.134, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli

10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Turizm gelişim politikaları: Yozgat örneği

Uluslar arası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.193-198, (Tam Metin Bildiri)

5. Kırsal Kalkınmada Su Ürünlerinin Önemi ve Ülke Ekonomisine Katkısı

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.454-462, (Tam Metin Bildiri)

6. Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)

7. Bölgesel Kalkınmada Entegrasyon ve Sürdürülebilirliğin Önemi

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)

11. Yozgat İlinin Su Ürünleri Potansiyeli

5.KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

12. Turizmin Gelişmesinde Temel Kurallar: Yozgat’ta Kırsal Turizm Örneği

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT), Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.1-12, (Tam Metin Bildiri)

13. Effects of Herbal Extracts (Thyme, Rosemary and Basil) on Biogenic Amine Accumulation of Fish Ball Made From Mackerel (Scomber scombrus) During Frozen Storage (-18oC)

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey)., Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

15. The Effects Of Herbal Extracts (Thyme, Rosemary, And Basil) On The Shelf Life Of Vacuumed Packed Fish Ball (Mackerel, Scomber Scombrus)

International Congress On Advances In Veterinary Sciences And Technics (ICAVST), 25 - 29 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)

18. The Effects of Nanoemulsions Based on Commercial Oils for the Quality of Vacuum-Packed Sea Bass at 2±2oC

ICFAE 2015 : 17th International Conference on Food and Agricultural Engineering, 21 - 22 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

19. Ammonia And Biogenic Amine Production Of Fish Spoilage Bacteria: Affected By Olive Leaf, Olive Cake And Black Water

ICFEB 2015: 17th International Conference on Food Engineering and Biotechnology, Prag, CEK CUM., 23 - 24 Mart 2015, ss.1201-1205, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

26. The Quality Assesment Of Marinated Freshwater Fish Species (Tench, Tinca tinca) During Storage of 180 Days At 4°C

1st International Congress for Seafood Technology (ICST), İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.182, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

1. Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Hasan Köşker, Fatih Ercan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.177-205, 2023

2. GASTRONOMIC PRODUCT

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, Çekiç İbrahim, Oğan Yener, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.125-144, 2023

3. GASTRONOMIC PRODUCT

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, Dr. İbrahim Çekiç,Dr. Yener Oğan, Editör, Eğitim yayınevi, İstanbul, ss.125-145, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

4. The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Yazıcıoğlu İrfan,Işın Alper,Yayla Özgür, Editör, SRA Academic Publishing, Klaipeda, ss.184-202, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

6. Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

55

Yayın (WoS)

15

Yayın (Scopus)

15

Atıf (WoS)

235

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

315

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

8

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları