Makaleler
22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
ESCI (1)
Scopus (15)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (1)
13. Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi.
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, ss.200-208, 2018 (TRDizin)
17. Interaction between lactic acid bacteria and food-borne pathogens on putrescine production in ornithine-enriched broth
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.48, sa.2, ss.394-404, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
21. The effects of extraction methods on the contents of fatty acids, especially EPA and DHA in marine lipids
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.63, sa.3, ss.326-331, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
22. The effects of the combination of freezing and the use of natural antioxidant technology on the quality of frozen sardine fillets (Sardinella aurita)
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, sa.2, ss.236-242, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
26
2. EVALUATION OF FATTY ACIDS AND FAT QUALITY INDEXES IN FISH
3RD INTERNATIONAL FOOD RESEARCH CONGRESS, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, ss.134, (Özet Bildiri)
5. Kırsal Kalkınmada Su Ürünlerinin Önemi ve Ülke Ekonomisine Katkısı
III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.454-462, (Tam Metin Bildiri)
6. Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri
III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)
7. Bölgesel Kalkınmada Entegrasyon ve Sürdürülebilirliğin Önemi
III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)
8. Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi
Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, (Özet Bildiri)
9. Anadolu’nun Gizemli İmparatorluğu Hititlerde Beslenme ve Mutfak Kültürü
Gastronomi Kongresi, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, (Özet Bildiri)
10. Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri
Gastronomi Kongresi, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, (Özet Bildiri)
14. Effects Of Natural Extracts On Fatty Acid Profile Of Vacuumed Packed Fish Ball Made From Mackerel (Scomber Scomber) During Chilled Storage (4±2°C)
46th WEFTA CONFERENCE, Split, HIRVATISTAN, 12 - 14 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
15. The Effects Of Herbal Extracts (Thyme, Rosemary, And Basil) On The Shelf Life Of Vacuumed Packed Fish Ball (Mackerel, Scomber Scombrus)
International Congress On Advances In Veterinary Sciences And Technics (ICAVST), 25 - 29 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
16. The effects of nanoemulsions based on commercial oils (sunflower, canola, corn, olive, soybean, and hazelnut oils) on sensory, chemical and microbial quality of frozen sea bass fillets
TAFT 2015- 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting), 12 - 15 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
17. Bitki esansiyel yağları kullanılarak hazırlanan nanoemülsiyonların buzda depolanan alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetosu üzerine duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik etkileri
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
18. The Effects of Nanoemulsions Based on Commercial Oils for the Quality of Vacuum-Packed Sea Bass at 2±2oC
ICFAE 2015 : 17th International Conference on Food and Agricultural Engineering, 21 - 22 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
20. Effects of natural antioxidants on sensory, chemical and microbiological qualities of fish ball (Scomber scombrus) during frozen storage (-18ºC)
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, TÜRKİYE, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
21. Effect Of Thymol, Eugenol, Alpha-Terpineol And Carvacrol On Shelf Life Of Anchovy Fillets Stored
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, TÜRKİYE, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
22. PCR detection of foodborne pathogens in rainbow trout fillets fermented with lactic acid bacteria
FABA 2014,International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 25 - 27 Eylül 2014
23. Effects of natural extracts on fatty acid profile of fish ball (Scomber scomber) during frozen storage (-18ºC)
FABA 2014, International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 25 - 27 Eylül 2014
24. The Effects Of Season And Gender On The Proximate And Fatty Acid Profile Of Red Mullet (Mullus Barbatus) And Horse Mackerel (Trachurus Trachurus)
40th CIESM CONGRESS, Marsilya, FRANSA, 28 Ekim - 01 Kasım 2013
25. Biogenic Amine Production Ability Of Lactic Acid Bacteria In European Barracuda, Common Pandora, Striped Mullet Infusion Broth
First National Workshop on Marine Biotechnoloy and Genomics, MUĞLA, TURKEY, 24 - 25 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
26. The Quality Assesment Of Marinated Freshwater Fish Species (Tench, Tinca tinca) During Storage of 180 Days At 4°C
1st International Congress for Seafood Technology (ICST), İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.182, (Özet Bildiri)
Kitaplar
6
2. GASTRONOMIC PRODUCT
GLOBAL CONCEPTS
IN GASTRONOMY, Çekiç İbrahim, Oğan Yener, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.125-144, 2023
5. Yozgat Turizm
Akçağ Yayınları, Ankara, 2022
6. Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022