Desteklenen Projeler
-
2021 - 2024 Kenevir Ununun Alabalık Köftesi Yapımında Kullanımı ve Kalite Parametrelerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALIKÇI E. (Yürütücü), BEŞCANLAR S., KENAR M., ÖZOĞUL Y., HAYIT F., YAZİCİ L.
-
2021 - 2023 Farklı Oranlarda Kenevir Ununun Glutensiz Kek Yapımında Kullanımı ve Glutensiz Kekin Kalite Özelliklerine Etkisi
-
2021 - 2022 Yozgat Tarihi ve Kültürü
-
2018 - 2021 Süreyyabey Barajı'nda Avlanan Balıkların Besin ve Yağ Asidi Kompozisyonunun Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Yozgat'ın Alternatif Turizm Potansiyelinin Belirlenmesine Yönelik Bir Alan Araştırması
-
2017 - 2017 Tıbbi ve Aromatik Bitki Yağları Çıkarılarak Doğal Antimikrobiyal Elde Edilmesi ve Dezenfeksiyon Amaçlı Kullanılması
-
2014 - 2016 Ticari bitkisel yağlar kullanılarak oluşturulan nanoemülsiyonların soğukta depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının kalite parametreleri üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özoğul Y.(Yürütücü), Balıkçı E., Yazgan H., Durmuş M., Gökdoğan S., Yuvka İ., et al.
-
2014 - 2015 Uskumrudan izole edilen bozulma etmeni bakterilerin histamin üretimi üzerine zeytin yaprağı ekstraktının etkisi
-
2013 - 2015 Bitkisel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Soğukta (2±2 C) ve Vakum Paketlenerek Depolanan Levrek (Dicentrarchus labrax) Filetolarının Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkileri