Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

YÖRESEL YEMEKLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: GÜLÜKLÜ (HÜLÜKLÜ) ÇORBA

2nd INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.390

FONKSİYONEL ÜRÜN OLAN KENEVİRİN UNLU MAMULLERDE KULLANIMI

2nd INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.383-390

Yörük Mutfak Kültürü ve Etli Aşure

uluslararası mardin artuklu bilimsel araştırmalar kongresi, Mardin, Türkiye, 20 Mayıs 2023

Sivas ve Yozgat İli Termal Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi İle Değerlendirilmesi

USBIK 2020 3.ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 29 Ocak 2020, ss.195

Kitap & Kitap Bölümleri

Yörük Mutfak Kültürü

Detay Yayıncılık, Ankara, 2023

Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye’de Yapılan Gastronomi Festivallerinin Değerlendirilmesi

Turizm Araştırmaları, Doç.Dr. Ali Turan BAYRAM, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.137-154, 2023

Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022

Yozgat İli Turizm Altyapısı

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.407-421, 2022

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yiyecek Üretim Sistemleri ve Mutfak Planlama

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Prf. Erkan SAĞLIK, Öğr.Gör. Muhammed YILDIZ, Editör, Eğitim Yayın Evi, İstanbul, ss.25-38, 2021

Marka Yerleştirme

Marka Külliyatı, Remzi Altunışık, Burhanettin Zengin, Yıldırım Yıldırım, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.632-652, 2020

Metrikler

Yayın

10