Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. YÖRESEL YEMEKLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: GÜLÜKLÜ (HÜLÜKLÜ) ÇORBA

2nd INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.390, (Tam Metin Bildiri)

2. FONKSİYONEL ÜRÜN OLAN KENEVİRİN UNLU MAMULLERDE KULLANIMI

2nd INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.383-390, (Tam Metin Bildiri)

3. Yörük Mutfak Kültürü ve Etli Aşure

uluslararası mardin artuklu bilimsel araştırmalar kongresi, Mardin, Türkiye, 20 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

4. Gastronomi Rotalarının Turizmin Sürdürülebilirliğine Etkisi

International Congress on Tourism Economy and Culture-ITEC 2024., Skopje, Makedonya, 06 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. Sivas ve Yozgat İli Termal Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi İle Değerlendirilmesi

USBIK 2020 3.ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 29 Ocak 2020, ss.195, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

2. Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye’de Yapılan Gastronomi Festivallerinin Değerlendirilmesi

Turizm Araştırmaları, Doç.Dr. Ali Turan BAYRAM, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.137-154, 2023

3. Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Yozgat İli Turizm Altyapısı

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.407-421, 2022

5. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yiyecek Üretim Sistemleri ve Mutfak Planlama

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Prf. Erkan SAĞLIK, Öğr.Gör. Muhammed YILDIZ, Editör, Eğitim Yayın Evi, İstanbul, ss.25-38, 2021

6. Marka Yerleştirme

Marka Külliyatı, Remzi Altunışık, Burhanettin Zengin, Yıldırım Yıldırım, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.632-652, 2020
Metrikler

Yayın

12

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları