Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Pr.
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Temel Bilimler (Sci)
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler

Yayın

77

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

22

Atıf (WoS)

63

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

68

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

254

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

21

H-İndeks (TrDizin)

3

Proje

6

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları