SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Electro-blown micro-nanofibrous mats with Origanum elongatum essential oil for enhancing the shelf life of tomato (Solanum lycopersicum)
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.12, ss.9512-9522, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Mucizevi Bitki Kenevir’in (Cannabis sativa L.) Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Bozok Veterinary Sciences
, cilt.2, sa.2, ss.47-56, 2021 (Hakemli Dergi)
Determination of Antioxidant Activity of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm.) According to Different Flush Times and the Inhibition Potential of alpha-amylase and alpha-glucosidase, which are Key Enzyme Role in Hyperglycemia
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.24, sa.6, ss.1177-1186, 2021 (ESCI)
Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.21, sa.3, ss.293-298, 2017 (Hakemli Dergi)
Pleurotus ostreatus Mantarının Cips Üretiminde Kullanımı
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.21, sa.2, ss.133-142, 2017 (Hakemli Dergi)
Farklı Sıcaklık ve Süre Uygulamalarının Pleurotus ostreatus İstiridye Mantarı un Bazı Özelliklerine Etkisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.18, sa.4, ss.10-16, 2015 (Hakemli Dergi)
Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.41-47, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Pseudevernia furfuracea’IN BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE SOLVENT OPTİMİZASYONU
International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017
TOZ BAL
5. ULUSLARARASI MUĞLA ÇAM BALI VE ARICILIK KONGRESİ, 1 - 05 Kasım 2016
Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.473-478
Medicinal and Aromatic Plants in Kayseri Flora and Their Usages
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015
Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015
Medicinal and Aromatic Plants in Yozgat Flora and Their Usages
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015
Pleurotus ostreatus'dan Mantar Tozu Üretiminin Response Surface Metodu Kullanılarak Optimizasyonu
Pamukkale III. Gıda Sempozyumu, 13 Mayıs 2015
Tadı Eski Kendisi Yeni Ürün Şalgam Ketçabı
IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 Nisan 2014
Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Günlük Yaşamda Alkali Beslenme
IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 - 19 Nisan 2014
Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
4. Gıda Güvenliği Kongresi, 14 - 15 Mayıs 2013
Siirt Otlu Peynirinin Bazı biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, 15 - 16 Kasım 2012
Siirt Piyasasında Farklı İşleme Metotlarıyla Satışa Sunulan Menengiç (Pistacia terebinthus)'in Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, 10 - 12 Ekim 2012
Geleneksel Pekmez Tatlılarından Şironi ve Şilik
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 10 - 12 Mayıs 2012
Siirt Yöresine Özgü Bir Lezzet Perde Pilavı
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 10 - 12 Mayıs 2012
Kitap & Kitap Bölümleri