Desteklenen Projeler
-
2019 - Devam Ediyor Ülkemizde Üretim Potansiyeli Bulunan Bazı Mantar Türlerinin (Pleurotus ostreatus, Pleurotus eryngii, Hericium erinaceus) Biyoaktif ve Gastronomik Özelliklerinin Belirlenmesi.
-
2022 - 2025 Fungal katı hal fermantasyonu ile biyozenginleştirilmiş buğday, mısır ve pirinç unlarının üretimi: UV-B uygulaması, karakterizasyon ve model gıdada kullanımı
-
2023 - 2024 Pleurotus ostreatus SIVI KÜLTÜRÜ KARBON NOKTALARI İLE AKTİVE EDİLMİŞ NANOFİBER MATLARIN ÜRETİMİ, KARAKTERİZASYONU VE MODEL GIDADA KULLANIMI
-
2023 - 2024 Şeker Pancarı Beta vulgaris L Küspesinden Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Çözelti Üfleme Tekniği Kullanılarak Yenilebilir Biyoaktif Nanofiber Gıda Ambalajı Üretimi
-
2017 - 2021 Ülkemizde Üretim Potansiyeli Bulunan Bazı Mantar Türlerinin (Pleurotus Ostreatus, Pleurotus Eryngii, Hericium Erinaceus) Biyoaktif ve Gastronomik Özelliklerinin Belirlenmesi