Öğr. Gör. REYHAN UZUN


Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

Aşçılık Pr.


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler Genel, Sosyal Bilimler (Soc)


Avesis Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Beslenme ve Dietetik

E-posta: reyhan.uzun@bozok.edu.tr
Diğer E-posta: reyhan.uzun.91@gmail.com
Web: https://avesis.bozok.edu.tr/reyhan.uzun
Posta Adresi: Yozgat Meslek Yüksekokulu Esentepe mevkii Merkez/ Yozgat

Eğitim Bilgileri

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Doktora

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2015 - 2019

2015 - 2019

Yüksek Lisans

Erciyes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

2009 - 2013

2009 - 2013

Lisans

Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2019

2019

Yüksek Lisans

Üniversite öğrencilerinde beslenme okuryazarlığı durumu ve obezite ile ilişkisi Sürdürülebilir Kalkınma

Erciyes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Yabancı Diller

A2 Temel

A2 Temel

İngilizce

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri

Beslenme ve Dietetik

Akademik Ünvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Akademi Dışı Deneyim

2016 - 2020

2016 - 2020

Diyetisyen

Üniversite, Yozgat Bozok Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Diyetisyen

2013 - 2016

2013 - 2016

Diyetisyen

Üniversite, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Diyetisyen

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

SAĞLIK YAŞAM

Ön Lisans

Ön Lisans

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ

KARİYER PLANLAMA

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

SAĞLIK YAŞAM

BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA

YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE YENİ TRENDLER

MUTFAK AKIMLARI VE GELİŞİMLERİ

GENEL TURİZM

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM

SÜRDÜRLEBİLİR GASTRONOMİ Sürdürülebilir Kalkınma

GENEL TURİZM

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

YÖRESEL MUTFAKLAR

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ

STAJ

ÖZEL MUTFAK

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM

KARİYER PLANLAMA

SAĞLIK YAŞAM

GENEL TURİZM

ÖZEL MUTFAK

STAJ

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ

Makaleler

Tümü (2)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2021

2021

1. Üniversite öğrencilerinde beslenme okuryazarlığı durumu ve obezite ile ilişkisi

Uzun R., Öztürk A.

5. Uluslararası 23. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 13 - 18 Aralık 2021, sa.345, ss.1069-1070, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

13 Aralık 2021 - 18 Aralık 2021

13 Aralık 2021 - 18 Aralık 2021

5. Uluslararası 23. Ulusal Halk Sağlığı KongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

İstanbul-Türkiye