Öğr.Gör. BURÇİN YILMAZ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Yozgat Bozok Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Ultrasonic pretreatment of carrot slices: Effects of sonication source on drying kinetics and product quality
YILMAZ B.
,
ÇAKMAK H.
,
TAVMAN Ş.
ANAIS DA ACADEMIA BRASILEIRA DE CIENCIAS
, cilt.91, sa.3, 2019 (SCI-Expanded)
Changes on some quality characteristics of fermented soy milk beverage with added apple juice
İÇİER F.
,
Gunduz G. T.
,
YILMAZ B.
,
Memeli Z.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.63, sa.1, ss.57-64, 2015 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
KİNOANIN ÖNEMİ, FIRIN ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
HAYIT F.
,
YILMAZ B.
jsrc
, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effect Of Celery Flour In Functional Bread Production On Bread Quality Parameters
HAYIT F.
,
YILMAZ B.
,
KARAKAYA S.
4.INTERNATIONAL DİCLE SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, 18 - 19 Nisan 2023
Ultrasound Pre-treatment of Carrot Slices and Effects on Drying Rate and Quality Parameters
Yılmaz B.
,
Çakmak H.
,
Tavman Ş.
Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
5
Atıf (WoS)
37
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
46
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
6
Açık Erişim
1