Desteklenen Projeler
-
2021 - 2024 Kenevir Ununun Alabalık Köftesi Yapımında Kullanımı ve Kalite Parametrelerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALIKÇI E. (Yürütücü), BEŞCANLAR S., KENAR M., ÖZOĞUL Y., HAYIT F., YAZİCİ L.
-
2022 - 2023 Nohutta Fusarium Solgunluğunun (Fusarium oxysporum f. sp. ciceris) Şiddet Seviyesinin Derin Öğrenme ile Belirlenmesi
-
2022 - 2023 Kenevir Tohumu Ununun Glutensiz Bisküvilerin Besin Değeri ve Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2021 - 2023 Farklı Oranlarda Kenevir Ununun Glutensiz Kek Yapımında Kullanımı ve Glutensiz Kekin Kalite Özelliklerine Etkisi
-
2021 - 2021 Buğdayda Sarı Pas (Puccinia Striiformis) Hastalığının Enfeksiyon Tipinin Derin Öğrenme ile Belirlenmesi
-
2013 - 2018 Karabuğday Transglutaminaz ve Ekşi Mayanın Dondurulmuş Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2011 - 2015 ISPARTA İLİNDEKİ GELENEKSEL VE SERBEST TİP EKMEK ÜRETEN FIRINLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ