Makaleler
22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
ESCI (2)
Scopus (7)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (4)
8. KIRMIZI PANCAR UNUNUN GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANILMASI
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
, cilt.9, sa.4, ss.1166-1173, 2021 (Hakemli Dergi)
11. KİNOANIN ÖNEMİ, FIRIN ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Journal of Scientific Reports-C
, sa.001, ss.70-80, 2020 (Hakemli Dergi)
15. Gıda Sektöründe Uygulanan Görüntü İşleme Çalışmalarının ve Tekniklerinin İncelenmesi
Electronic Letters on Science Engineering
, cilt.14, sa.1, ss.12-22, 2018 (TRDizin)
16. Improvement of Quality Characteristics of Gluten-Free Cookies with the Addition of Xanthan Gum
“Agriculture for Life, Life for Agriculture” Conference Proceedings
, cilt.1, sa.1, ss.529-535, 2018 (Hakemli Dergi)
20. Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.163-169, 2017 (TRDizin)
21. Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi
SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.10, sa.2, ss.11-21, 2015 (Hakemli Dergi)
22. Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.29, sa.1, ss.123-131, 2015 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
42
8. Bisküvi Kalitesi Üzerine Farklı Özellikteki Tarhanaların Etkileri
2. International Cappadocia Scientific Research Congress, Nevşehir, Türkiye, 17 Haziran 2022, (Tam Metin Bildiri)
9. Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi
2. International Cappadocia Scientific Research Congress, Nevşehir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2022, (Tam Metin Bildiri)
10. BİSKÜVİ KALİTESİ ÜZERİNE FARKLI ÖZELLİKTEKİ TARHANALARIN ETKİLERİ
2. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2022, ss.689-695, (Tam Metin Bildiri)
14. YOZGAT’IN GELENEKSEL EKMEĞİ PARMAK ÇÖREK
7. ULUSLARARASI MUHENDİSLİK MİMARLIK VE TASARIM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)
16. Improvement of Quality Characterictics of Gluten-free Cookies with the Addition of Xantham Gum
Agriculture for Life, Life for Agriculture, 7 - 09 Haziran 2018, cilt.1, ss.529-535, (Tam Metin Bildiri)
40. Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
41. Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar
12
6. ETHICAL GASTRONOMY
GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, İBRAHİM ÇEKİÇ, Yener OĞAN, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.43-62, 2023
7. An Analysis of the Functional Properties of Geographically Indicated Fruits in Antalya Region
Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU,Assoc. Prof. Alper IŞIN,Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Editör, SRA Academic Publishing Press, Klaipeda, Lithuania. www.srapublishing.org, ss.470-522, 2023
12. Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Yozgat Turizm, Güngör, Ebubekir, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022