SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Ticari Olarak Satışta Olan Glütensiz Makarnaların Bazı Fiziksel, Kimyasal Ve Tekstürel Kalitelerinin Belirlenmesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online)
, cilt.6, sa.1, ss.700-719, 2023 (Hakemli Dergi)
KIRMIZI PANCAR UNUNUN GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANILMASI
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
, cilt.9, sa.4, ss.1166-1173, 2021 (Hakemli Dergi)
Gıda Sektöründe Uygulanan Görüntü İşleme Çalışmalarının ve Tekniklerinin İncelenmesi
Electronic Letters on Science Engineering
, cilt.14, sa.1, ss.12-22, 2018 (Hakemli Dergi)
Improvement of Quality Characteristics of Gluten-Free Cookies with the Addition of Xanthan Gum
“Agriculture for Life, Life for Agriculture” Conference Proceedings
, cilt.1, sa.1, ss.529-535, 2018 (Hakemli Dergi)
Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.163-169, 2017 (Hakemli Dergi)
Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi
SDÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.10, sa.2, ss.11-21, 2015 (Hakemli Dergi)
Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.29, sa.1, ss.123-131, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Bisküvi Kalitesi Üzerine Farklı Özellikteki Tarhanaların Etkileri
2. International Cappadocia Scientific Research Congress, Nevşehir, Türkiye, 17 Haziran 2022
Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi
2. International Cappadocia Scientific Research Congress, Nevşehir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2022
BİSKÜVİ KALİTESİ ÜZERİNE FARKLI ÖZELLİKTEKİ TARHANALARIN ETKİLERİ
2. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2022, ss.689-695
YOZGAT’IN GELENEKSEL EKMEĞİ PARMAK ÇÖREK
7. ULUSLARARASI MUHENDİSLİK MİMARLIK VE TASARIM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2021
Improvement of Quality Characterictics of Gluten-free Cookies with the Addition of Xantham Gum
Agriculture for Life, Life for Agriculture, 7 - 09 Haziran 2018, cilt.1, ss.529-535
Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Kitap & Kitap Bölümleri
ETHICAL GASTRONOMY
GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, İBRAHİM ÇEKİÇ, Yener OĞAN, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.43-62, 2023
An Analysis of the Functional Properties of Geographically Indicated Fruits in Antalya Region
Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU,Assoc. Prof. Alper IŞIN,Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Editör, SRA Academic Publishing Press, Klaipeda, Lithuania. www.srapublishing.org, ss.470-522, 2023
Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Yozgat Turizm, Güngör, Ebubekir, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022