Öğr. Gör. Dr. HALİS KABLAN


Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

Aşçılık Pr.


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi

Metrikler

Yayın

2

Açık Erişim

1

Eğitim Bilgileri

2007 - 2010

2007 - 2010

Yüksek Lisans

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

1998 - 2002

1998 - 2002

Lisans

Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2023

2023

Doktora

Dondurma üretiminde çöven ekstraktı kullanımı Creative Commons License

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

2010

2010

Yüksek Lisans

Makro molekül substratlı ticari enzim aktivitelerinin titreşimli viskozimetre kullanılarak belirlenmesi

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Araştırma Alanları

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

2012 - 2019

2012 - 2019

Öğretim Görevlisi

Hitit Üniversitesi, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Sosyal sorumluluk Projeleri

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Sanayi İlişkiler Sorumluluğu

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Yatay Geçiş Komisyon Üyeliği

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Staj Komisyonu Üyesi

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Başkanlığı

Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

2012 - 2014

2012 - 2014

Bölüm Başkanı

Hitit Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim

2002 - 2012

2002 - 2012

ÜRETİM SORUMLUSU

Şirket, CATERİNG, CATERİNG, ÜRETİM SORUMLUSU

2002 - 2012

2002 - 2012

Gıda Mühendisi

Yemek Fabrikası, Gıda Mühendisi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Gıda Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

İşletmede Mesleki Eğitim

YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE YENİ TRENDLER

Soğuk Mutfak

Evde Pratik Süt Ürünleri Üretimi

Staj

GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

MESLEK ETİĞİ

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ

İNSANİ DEĞERLER EĞİTİMİ

DEĞERLER EĞİTİMİ

İÇECEK TEKNOLOJİLERİ

GIDA SAKLAMA VE MUHAFAZA TEKNİKLERİ

SÜT TEKNOLOJİSİ-1

HİJYEN VE SANİTASYON

TAHIL TEKNOLOJİSİ-1

SÜT TEKNOLOJİSİ-II

İŞLETME YÖNETİMİ-1

TEMEL İŞLEMLER - 1

İŞLETME YÖNETİMİ-2

TAHIL TEKNOLOJİSİ-II

HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ

Matematik -2

Matematik - 1

Süt Teknolojisi-2

Gıda Endüstrisi Makineleri

Özel Gıdalar Teknolojisi

Hazır Yemek Tknolojisi

Makaleler

Tümü (1)
Diğer Yayınlar (1)

Kitaplar

2022

2022

1. ÇÖVEN EKSTRAKTININ GIDALARDA KULLANIMI VE SAPONİNLER

Kablan H.

GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA YENİ YAKLAŞIMLAR, Prof. Dr. Hülya GÜL Dr. Öğr. Üyesi Fatma HAYIT, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.775-800, 2022 Creative Commons License