Metrikler
Duyurular & Dokümanlar
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2007 - 2010
2007 - 2010Yüksek Lisans
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
1998 - 2002
1998 - 2002Lisans
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2023
2023Doktora
Dondurma üretiminde çöven ekstraktı kullanımı
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
2010
2010Yüksek Lisans
Makro molekül substratlı ticari enzim aktivitelerinin titreşimli viskozimetre kullanılarak belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Araştırma Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
Akademik Ünvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
2012 - 2019
2012 - 2019Öğretim Görevlisi
Hitit Üniversitesi, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yönetimsel Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorSosyal sorumluluk Projeleri
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam Ediyorİntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorSanayi İlişkiler Sorumluluğu
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorYatay Geçiş Komisyon Üyeliği
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorBağımlılıkla Mücadele Komisyon Başkanlığı
Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2012 - 2014
2012 - 2014Bölüm Başkanı
Hitit Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
2002 - 2012
2002 - 2012ÜRETİM SORUMLUSU
Şirket, CATERİNG, CATERİNG, ÜRETİM SORUMLUSU
2002 - 2012
2002 - 2012Gıda Mühendisi
Yemek Fabrikası, Gıda Mühendisi
Verdiği Dersler
Ön Lisans
Ön Lisans
İşletmede Mesleki Eğitim
YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE YENİ TRENDLER
Soğuk Mutfak
Evde Pratik Süt Ürünleri Üretimi
Staj
GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
MESLEK ETİĞİ
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ
İNSANİ DEĞERLER EĞİTİMİ
DEĞERLER EĞİTİMİ
İÇECEK TEKNOLOJİLERİ
GIDA SAKLAMA VE MUHAFAZA TEKNİKLERİ
SÜT TEKNOLOJİSİ-1
HİJYEN VE SANİTASYON
TAHIL TEKNOLOJİSİ-1
SÜT TEKNOLOJİSİ-II
İŞLETME YÖNETİMİ-1
TEMEL İŞLEMLER - 1
İŞLETME YÖNETİMİ-2
TAHIL TEKNOLOJİSİ-II
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ
Matematik -2
Matematik - 1
Süt Teknolojisi-2
Gıda Endüstrisi Makineleri
Özel Gıdalar Teknolojisi
Hazır Yemek Tknolojisi
Makaleler
Tümü (1)
Diğer Yayınlar (1)
Kitaplar
2022
20221. ÇÖVEN EKSTRAKTININ GIDALARDA KULLANIMI VE SAPONİNLER
Kablan H.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA YENİ YAKLAŞIMLAR, Prof. Dr. Hülya GÜL Dr. Öğr. Üyesi Fatma HAYIT, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.775-800, 2022