Eğitim Bilgileri
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorDoktora
Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi (Dr), Türkiye
2012 - 2018
2012 - 2018Lisans
Selçuk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., Türkiye
Araştırma Alanları
Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Makaleler
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (1)
2023
20231. Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online
Yilmaz T., Gurdemir E., Nizamlioglu A., Akkemik Y., Guner A.
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.39, sa.3, ss.106-113, 2023 (Scopus, TRDizin)
2021
20212. MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FROZEN SEAFOODS CONSUMED IN TURKEY
Telli A. E., Bicer Y., Turkal G., Yilmaz T., Dogruer Y.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN , cilt.30, sa.4, ss.3683-3688, 2021 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2021
20211. ONLİNE SİPARİŞ EDİLEN TAZE ETLERİN BAZI FİZİKO-KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN İNCELENMESİ
YILMAZ T., GÜRDEMİR E., NİZAMLIOĞLU A., AKKEMİK Y., GÜNER A.
9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 04 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2022
20221. ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI
YILMAZ T., GÜNER A.
MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, Seçim Yılmaz, Zafer Kavacık Saadet, Uslu Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.104-120, 2022
2022
20222. Gıda Kaynaklı Virüslerin Yüksek Basınçlı İşleme (HPP) Teknolojisiyle Eliminasyonu
AKKEMİK Y., YILMAZ T.
INSAC New Trends in Health Sciences, Dalkılıç Mehmet, Uğur Oruç Ali, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.601-621, 2022
2022
20223. Gıda İntoleransı
YILMAZ T., TEKİNŞEN K. K.
Sağlık Bilimlerinde Güncel Araştırmalar II, Şahna Engin, Akgül Hasan, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.79-94, 2022
2022
20224. ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI
YILMAZ T., GÜRBÜZ Ü.
TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ, GÜZELÇİÇEK Ahmet, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.297-322, 2022
2022
20225. MİKROPLASTİKLER: HALK SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ VE GIDALARDA VARLIĞI
YILMAZ T., AKKEMİK Y.
Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler - II, Şahna Engin, Akgül Hasan, Selamoğlu Zeliha, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.279-294, 2022
2021
20216. Koyun-Keçi Eti
YILMAZ T., GÜNER A., Boughezela R.
KOYUN KEÇİ SAĞLIĞI ve YETİŞTİRİCİLİĞİ, Erdem Hüseyin, Çiftçi Emine, Işık Mehmet Kürşat, Yorgancılar Ümit, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Konya, ss.45-52, 2021
2021
20217. Gıda Muhafaza Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar
Akkemik Y., YILMAZ T., Güner A.
Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner Ahmet, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., Konya, ss.199-212, 2021