Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor Kenevir Ununun Alabalık Köftesi Yapımında Kullanımı ve Kalite Parametrelerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALIKÇI E. (Yürütücü), BEŞCANLAR S., KENAR M., ÖZOĞUL Y., HAYIT F., YAZİCİ L.
-
2021 - 2023 Farklı Oranlarda Kenevir Ununun Glutensiz Kek Yapımında Kullanımı ve Glutensiz Kekin Kalite Özelliklerine Etkisi
-
2021 - 2022 Yozgat Tarihi ve Kültürü
-
2018 - 2021 Süreyyabey Barajı'nda Avlanan Balıkların Besin ve Yağ Asidi Kompozisyonunun Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Yozgat'ın Alternatif Turizm Potansiyelinin Belirlenmesine Yönelik Bir Alan Araştırması
-
2017 - 2017 Tıbbi ve Aromatik Bitki Yağları Çıkarılarak Doğal Antimikrobiyal Elde Edilmesi ve Dezenfeksiyon Amaçlı Kullanılması
-
2014 - 2015 Uskumrudan izole edilen bozulma etmeni bakterilerin histamin üretimi üzerine zeytin yaprağı ekstraktının etkisi
-
2013 - 2015 Bitkisel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Soğukta (2±2 C) ve Vakum Paketlenerek Depolanan Levrek (Dicentrarchus labrax) Filetolarının Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Projesi