SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FROZEN SEAFOODS CONSUMED IN TURKEY
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.30, sa.4, ss.3683-3688, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.39, sa.3, ss.106-113, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri
Koyun-Keçi Eti
KOYUN KEÇİ SAĞLIĞI ve YETİŞTİRİCİLİĞİ, Erdem Hüseyin, Çiftçi Emine, Işık Mehmet Kürşat, Yorgancılar Ümit, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Konya, ss.45-52, 2021
Gıda Muhafaza Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar
Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner Ahmet, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., Konya, ss.199-212, 2021