Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 1
Kitaplar 7

1. ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI

MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, Seçim Yılmaz, Zafer Kavacık Saadet, Uslu Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.104-120, 2022

2. Gıda Kaynaklı Virüslerin Yüksek Basınçlı İşleme (HPP) Teknolojisiyle Eliminasyonu

INSAC New Trends in Health Sciences, Dalkılıç Mehmet, Uğur Oruç Ali, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.601-621, 2022

3. Gıda İntoleransı

Sağlık Bilimlerinde Güncel Araştırmalar II, Şahna Engin, Akgül Hasan, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.79-94, 2022

4. ET VE ET ÜRÜNLERİNDE BOZULMA MİKROFLORASI

TEMEL TIP BİLİMLERİNDE MULTİDİSİPLİNER BAKIŞ, GÜZELÇİÇEK Ahmet, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.297-322, 2022

5. MİKROPLASTİKLER: HALK SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ VE GIDALARDA VARLIĞI

Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler - II, Şahna Engin, Akgül Hasan, Selamoğlu Zeliha, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.279-294, 2022

6. Koyun-Keçi Eti

KOYUN KEÇİ SAĞLIĞI ve YETİŞTİRİCİLİĞİ, Erdem Hüseyin, Çiftçi Emine, Işık Mehmet Kürşat, Yorgancılar Ümit, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Konya, ss.45-52, 2021

7. Gıda Muhafaza Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar

Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner Ahmet, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., Konya, ss.199-212, 2021
Metrikler

Yayın

11

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1