Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Profiles of Campylobacter jejuni from raw retail chicken meat: genetic diversity, pathogenic features, and antibiotic resistance
International Journal of Food Science and Technology
, vol.59, no.8, pp.5537-5550, 2024 (SCI-Expanded)
Comprehensive analysis of Salmonella in poultry meat and products in Türkiye: Prevalence, antibiotic susceptibility and genomic characterisation
International Journal of Food Science and Technology
, vol.59, no.5, pp.3412-3422, 2024 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
ACID-RESISTANT LIMOSILACTOBACILLUS FERMENTUM ISOLATES RECOVERED FROM FERMENTED TURKISH SUCUK: SCREENING OF PROBIOTIC CHARACTERIZATION AND PHYLOGENY
gıda
, vol.49, no.2, pp.312-325, 2024 (Peer-Reviewed Journal)
Mevcut Postbiyotik Sınıfları ve Sağlık Etkileşimleri
Beslenme ve Diyet Dergisi
, vol.50, no.1, pp.83-91, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
Pastırma Mikrobiyatası
Bozok Veterinary Sciences
, vol.2, no.2, pp.115-125, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
Tüketime Hazır Gıdalarda Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, vol.17, no.2, pp.149-155, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, vol.17, no.1, pp.68-75, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Comparative Analysis of Cow and Water Buffalo Milk Casein Fractions by Western Blotting
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, vol.33, no.2, pp.77-82, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Escherichia coli serotypes, biofilm, virulence and antibiotic resistance profiles in fish offal and carcasses
XVI. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, İzmir, Türkiye, İzmir, Turkey, 25 - 28 October 2024, pp.62-63
Sığır Irkının Et Kalitesi Ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkisi
9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Turkey, 4 - 07 November 2021, pp.88
Sakatatlarında Campylobacter Spp. Varlığı, İzolatların Antibiyotiklere Duyarlılıkları ve Klonal İlişkilerin Belirlenmesi
9. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Antalya, Turkey, 4 - 07 November 2021, pp.34-35
Presence of Escherichia coli O26, O111 and O157 in Milk and Dairy Products, Antibiotic Susceptibility and Molecular Typing of Isolates.
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Cyprus (Kktc), 8 - 11 November 2018, pp.8-9
High Value Added Dairy Products
3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Rome, Italy, 14 - 16 August 2017, pp.19
Books & Book Chapters
Süt Proteinleri
in: Süt ve süt ürünleri, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editor, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, pp.57-71, 2019